Sotsiaaldemokraatliku Erakonna juhatus kinnitas Raimond Kaljulaidi erakonna liikmeks

BNS
Copy
Tallinn, 07.11.2019
Riigikogu liige Raimond Kaljulaid teatas SDE juhi Indrek Saarega ühisel pressikonverentsil sotsidega liitumisest.

Press conference. MP Raimond Kaljulaid, who quit the Centre Party this spring, announced on Thursday that he was joining the Social Democratic Party (SDE).
FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
Tallinn, 07.11.2019 Riigikogu liige Raimond Kaljulaid teatas SDE juhi Indrek Saarega ühisel pressikonverentsil sotsidega liitumisest. Press conference. MP Raimond Kaljulaid, who quit the Centre Party this spring, announced on Thursday that he was joining the Social Democratic Party (SDE). FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) juhatus võttis sotsiaaldemokraatidega  liitumiseks avalduse esitanud Raimond Kaljulaidi erakonda vastu.  

SDE esimehe Indrek Saare sõnul oli juhatuse otsus ühehäälne.

«Raimond Kaljulaid on poliitik, kes seisab kartmatult õigete väärtuste eest. Näeme täna ka seda, et huvi meie erakonna vastu on tõusuteel, mis muuhulgas väljendus ka kõige värskemates sotsiaaldemokraatide toetusnäitajates. Usun, et inimesed ootavad, et Eestis hakatakse tegelema enam inimeste toimetuleku, suuremate palkade ja pensionite, tervishoiu parema kättesaadavuse ning keskkonnaküsimustega, mis on alati olnud sotsiaaldemokraatide poliitika keskmes. Et sidusamast ühiskonnast mitte ainult ei räägita, vaid selle nimel tehakse käegakatsutavaid tegusid,» ütles Saar.

Kaljulaidi sõnul on ta juhatusele väga tänulik. «Kavatsen kõigi oma teadmiste ja oskustega aidata kaasa Sotsiaaldemokraatliku Erakonna edule. Sotsiaaldemokraatidel seisavad ees väga huvitavad ajad, tõsised väljakutsed ning kahtlematult tuleb erakonna toetuse suurendamise nimel teha väga palju tööd, millesse ma olen valmis  kõigiti panustama. Nagu ma olen varem öelnud - minu arvates seisavad just sotsiaaldemokraadid kõige enam selle eest, et Eesti oleks jõukam, õiglasem ja vabam riik ja need on ka minu eesmärgid poliitikas,» ütles Kaljulaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles