Hetk üks kord etendunud traagilisest gospelist «Anonüümne igatsus», mis pakkus vaatajatele põimiku Delfi kommentaaridest, mille valis välja Eero Epner ja kandsid ette Anu Lamp ja Sergo Vares. Erki Pärnoja ja Marti Tärni loodud muusika kandsid ette segakoor Vox Populi (dirigent Janne Fridolin) ja Erki Pärnoja bänd. 
Hetk üks kord etendunud traagilisest gospelist «Anonüümne igatsus», mis pakkus vaatajatele põimiku Delfi kommentaaridest, mille valis välja Eero Epner ja kandsid ette Anu Lamp ja Sergo Vares. Erki Pärnoja ja Marti Tärni loodud muusika kandsid ette segakoor Vox Populi (dirigent Janne Fridolin) ja Erki Pärnoja bänd. Foto: Martin Dremljuga/DELFI

Kas minu aeg ei maksa midagi? Kas te lubate, et etendus ei alga enne, kui jõuame riided garderoobi panna? Üleriietega saali ei lasta, saab raevunud naine vastuseks turvatöötajalt, kelle nägu ja olek reedab, et arvutiekraani asemel seisab meie vastas päris inimene.

EMOTSIOONID. «Anonüümne igatsus» jäi suuresti siiski netikommentaaride põimikuks. Esialgu haaravaks, kuulama sundivaks, kuid etenduse edenedes end kordavaks.

Kommentaarid (1)
Copy