Galerii: politsei avastas reidi käigus suverehvidega sõidukeid

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy

Kuigi ilm on muutunud juba talviseks ja teeolud keeruliseks, näitas Tallinnas läbi viidud politseireid, et keelust hoolimata vurab teedel ikka veel ringi suverehvidega sõidukeid.

Täna kontrollisid politseinikud Tallinnas Lauluväljaku juures autodel talverehvide kasutust. Paari tunni jooksul vaadati üle ligi 130-e neljarattalise rehvid, millest 6 liikles endiselt suverehvidega, teatas Põhja prefektuur sotsiaalmeedias.

Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskuse patrulltalituse juht Varmo Rein sõnas, et reidil oli nii positiivseid kui negatiivseid tulemusi. «Meie kliimas peab valmis olema selleks, et äkitselt vahetub paduvihm lumesajuga ning teed katab ohtlik, silmale märkamatu must jää. Tore, et enamik juhte sõitsid autodega, millel olid all korraliku mustriga talverehvid. Samas võtab mõtlikuks fakt, et sajast vastutulevast autost neljal on all vähese haardumisega suverehvid,» ütles ta. 

Politsei tuletab meelde, et talverehve on kohustuslik kasutada 1. detsembrist 1. märtsini. Talverehvide mustri minimaalne sügavus peab olema 3 millimeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles