Kelm pani inimeste suguiha enda kasuks tööle (12)

Martin Laine
, reporter
Copy
Andrei Izotov pääses tingimisi vangistusega, kuid riigile maksma pea kogu oma maise vara. Kokku oli ta teeninud inimeste ihadele ehitatud skeemidega pea 100 000 eurot.
Andrei Izotov pääses tingimisi vangistusega, kuid riigile maksma pea kogu oma maise vara. Kokku oli ta teeninud inimeste ihadele ehitatud skeemidega pea 100 000 eurot. Foto: Erik Tikan

Mis ühendab kõrgharitud spetsialisti, ettevõtjat, riigiettevõtte töötajat, torulukkseppa ning peomeeleolus tudengit? Eks ikka ürgsed instinktid. Seda mõistis hästi ka Andrei Izotov (32), kes inimeste sugutungi rahamasinaks tegi.

Ühel kevadõhtul külastas Tallinna linnaettevõtte töötaja Jaagup (ohvrite nimed muudetud) internetilehte voodi.ee ning märkas seal noore rinnaka naise kaunist fotot. Meelitava pildi kõrval leidus nimekiri igasugustest põnevatest teenustest, millest Jaagup väga huvitatud oli. Mees helistas kuulutuse juures olnud telefoninumbril.

«Kas ma võin külla tulla?» küsis Jaagup. Naishääl teisel pool toru vastas jaatavalt.

«Mis aadressile pean tulema?» uuris mees. Kostis vaid raginat ja kõne katkes.

Mees otsustas veel proovida. Ta valis sama numbri.

«Kas ma võin külla tulla?» päris Jaagup. Naine vastas jaatavalt.

«Mis aadressile pean tulema?» küsis mees. Jälle kõlas ragin ning kõne katkes.

Jaagup oli visa. Ta proovis ka kolmandat korda. Kuid taas kulges kõik sama stsenaariumi järgi. Nii jäigi õhtu ilusa naise seltsis veetmata.

Jaagup kasutas kõnedeks töötelefoni. Tema palgast arvestati nende kolme kõne tõttu maha 60 eurot.

Kui mehed lootsid saada teenust noorelt rinnakalt maailma vanima ameti pidajalt, siis telefonile vastas tihti hoopis Izotovi ligemale 60-aastane ema.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles