Heategevussaated kogusid jõuludel kokku ligi miljon eurot (2)

Brita-Maria Alas
Copy
«Kodutunde» heategevuskontsert
«Kodutunde» heategevuskontsert Foto: Kanal 2

Telesaadetega koguti abivajajatele tänavu rekordsumma annetusi. Annetused lähevad raskustes abivajajatele ja miljööteraapilise kodu rajamiseks. 

ETV heategevussaade «Jõulutunnel» kogus seekord annetusi psüühiliste traumadega laste ja noorte miljööteraapilise kodu rajamiseks. Koostööd tehakse MTÜ Oskar Alliku koduga. MTÜ sõnul on maja mõeldud kümnele lapsele, kümne eraldi toa ja ühisruumidega. 

Annetustega teenitud ligi 400 000 eurot on Jõulutunneli ajaloos rekordsumma. 2018. aastal annetati tolleaegne rekordsumma - 331 622 eurot. 2017. aastal oli kogutud toetussummaks 217 941 eurot, seega annetajate hulk on märgatavalt tõusnud. 

Kodutunde heategevuskontsert kogus annetusi perekondadele, kes saatemeeskonda endale väga appi vajaksid. Heategevuskontsertiga teeniti pea 280 000 eurot. «Oleme südamest tänulikud Kodutunde vaatajatele ja armastatud artistidele, kes on andnud niivõrd suure panuse, et saaksime ka uuel hooajal minna appi nendele, kes seda nii vajavad ja ootavad,» kommenteeris saate produtsent Kristi Loigo.

TV3 heategevussaade «Inglite aeg» kogus kokku 223 539 eurot. Annetussumma läheb abivajajate vahel jagamisele - perekond Kaunissaarele, kes kaotasid tulekahjus kodu, ajukasvaja tõttu nägemise kaotanud arhitekt Jakob Jõgisuule, haruldaste haigustega õele ja vennale Elari Markusele ja Amyle ning rasket haigust põdevale Irinale. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles