Kristo Seli ihkab isa Neinari ärivaistu (11)

Copy
Kristo Seli on veendunud, et ettevõtted peavad minema sinna, kus inimesed tahavad elada ja kus on mõnus olla, mitte vastupidi.
Kristo Seli on veendunud, et ettevõtted peavad minema sinna, kus inimesed tahavad elada ja kus on mõnus olla, mitte vastupidi. Foto: Tairo Lutter

Neinar Seli ärisid juhtima asunud poeg Kristo Seli ütles, et ehkki mõni võib arvata, et ta sai hea koha tänu isale, peab igaüks ise mees olema ja end tõestama. Seda on ta valmis tegema.

Kui palju peate end uues juhiametis tõestama, et olete saanud selle tänu oma oskustele, mitte perekondlikule kuuluvusele?

Eks seda tuleb ikka ette. Samas olen seda meelt, et igaüks peab ise mees olema ja end tõestama. Estikos on väga palju töötajaid, kes on näinud mind ettevõttega koos kasvamas. Ma ei ole neile uus. Samas on kindlasti ka inimesi, kes mõtlevad, et sain koha tänu isale. Aga mis ma sinna ikka parata saan, et nad niimoodi mõtlevad.

Võtsite noore inimesena üle küllalt traditsioonilise ettevõtte. Kas te mõnda idu- või tehnoloogiafirmat ei tahtnud asutada?

Idufirmad on tihtilugu mingi tehnoloogiaga seotud. Ma ei tunne selle vastu nii suurt huvi, lisaks pole ma neis asjades nii hea. Küll aga olen üles kasvanud hotellide ja kinnisvaraga kokku puutudes. Need on valdkonnad, kus mul on rohkem teadmisi ja kus tunnen end paremini.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles