Erakondade liikmed võeti nimetamiskomiteesse (1)

Copy
Argo Luudele (EKRE) heidab varju see, et tema ettevõte mõisteti  2012. aastal süüdi kartellikokkuleppes ehk Tartu linna tänavapuhastuse riigihangetel kooskõlastatud pakkumistega osalemises.
Argo Luudele (EKRE) heidab varju see, et tema ettevõte mõisteti  2012. aastal süüdi kartellikokkuleppes ehk Tartu linna tänavapuhastuse riigihangetel kooskõlastatud pakkumistega osalemises. Foto: Tairo Lutter

Valitsus kinnitas järgmiseks kolmeks aastaks riigi osalusega äriühingute nõukogude liikmete nimetamiseks moodustatud komisjoni ehk nimetamiskomitee uue koosseisu, millesse kuuluvad ka Isamaa liige Reet Roos ja EKRE liige Argo Luude.

Nimetamiskomitee uude koosseisu kuuluvad Eesti Tööandjate Keskliidu ettepanekul Toomas Tamsar, rahandusministri ettepanekul Argo Luude, majandus- ja taristuministri ettepanekul Kaido Padar ja justiitsministri ettepanekul Reet Roos, teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo.

Kusjuures tähelepanuväärne on see, et kui alguses oli 2017. aasta veebruaris loodud nimetamiskomitee idee mehitada see mittepoliitiliste inimestega, siis uues koosseisus hakkab olema kaks erakondliku taustaga inimest: Reet Roos kuulub Isamaasse ja Argo Luude kuulub EKREsse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles