FOTOD ⟩ Saaremaal hukkus raskes liiklusõnnetuses kaks naist ja väikelaps

Copy

Saaremaal Risti-Virtsu-Kuivastu maantee 128. kilomeetril põhjustas täna autoga kihutav ilmselt alkoholijoobes juht raske liiklusõnnetuse, mille tagajärjel hukkus kaks naist ja kaheksakuune laps.

Politsei sai laupäeva pärastlõunal kella 14.45 paiku teate, et Saaremaal Risti-Virtsu-Kuivastu maantee 128. kilomeetril Masa külas põrkasid kokku sõiduautod Volvo ja Audi.

Esialgseil andmeil juhtus õnnetus, kui Kuivastu poole liikunud Audi roolis olnud 34-aastane mees asus sooritama möödasõitu tema ees liikunud ja vasakpööret teinud Volvost, kuid põrkas Volvoga kokku.

Kokkupõrke tagajärjel paiskusid sõidukid teelt välja.

Õnnetuses hukkusid Volvot juhtinud 27-aastane naine ning sõidukis viibinud 58-aastane naine ja kaheksakuune laps. Audi juht ja Volvos viibinud 37-aastane naine toimetati haiglasse. 

Audi kiiruseks mõõdeti 138 km/h

Lääne prefektuuri operatiivjuht Henry Murumaa lisas õhtul edastatud teates, et ligi kümme kilomeetrit enne sündmuspaika fikseerisid patrullbussis käsikiirusmõõtjaga kiirust mõõtnud politseinikud Audi kiiruseks 138 km/h.

«Politseinikud asusid patrullbussiga Audile järgi sõitma, kuid kaotasid selle kohe silmist ja peatumismärguannet talle anda ei jõudnud,» nentis Murumaa.

«Politseinikud andsid kiiruseületajast teada samal maanteel töötanud teisele patrullile, et nad nende poole liikuva Audi kinni peaksid. Enne seda jõudis aga Audi juht põhjustada raske liiklusõnnetuse,» jätkas politseinik.

«Audit juhtinud 34-aastase mehe joobe kohta annab täpsemad vastused ekspertiis, kuid meedikute esialgse info kohaselt oli ta alkoholijoobes,» sõnas Murumaa ning märkis, et mees on ka varem politsei huviorbiidis olnud.

Saaremaa vallavalitsus avaldab hukkunute lähedastele sügavat kaastunnet. «Avaldame sügavat kaastunnet tänases avariis hukkunute lähedastele, oleme mõtetes teiega. Turvalist Saare maakonda tabas täna kõige hullem, mis juhtuda saab. Politsei on hoidnud vallavalitsust sündmustega operatiivselt kursis ja vajadusel oleme valmis igakülgselt abi osutama,» ütles Saare vallavanem Madis Kallas.

Juhtunu asjaolude uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlus.

Copy
Tagasi üles