Kui armastate koguda uusi maitseid ja näha, kuidas kokakulpi liigutatakse neljal käel, on NADA by Fotografiska pika laua õhtusöögid midagi teile. Tallinna ühe nõutuma restorani, nulljäägil töötava Fotografiska peakokk Peeter Pihel kutsus oma kööki uut õhtusöögisarja avama Kirk Haworthi Londonist.
Tellijale
Briti kokk Kirk Haworth Tallinnas: "Puuk tegi minust vegani."
Vau, uskumatu, äge! «Millised armsad ja külalislahked inimesed! Haruldaselt tüüne ja intelligentne peakokk Peeter Pihel – kui lähete Eestisse, siis lihtsalt peate tema kokakunsti maitsma. Siis sütel küpsetatud Eesti kartul, krõbe merikapsas, Hollandi kaste sinepist, baklažaanimiso, marineeritud sibul – neetult maitsev ja tõeliselt põhjamaise vaibiga kooslus! Olen uhke, et sain olla osaline milleski nii erilises.»
Selliste ülistussõnadega väljendas Londoni taimetoidurestorani Plates peakokk Kirk Haworth sotsiaalmeedias oma emotsioone pärast põgusat Tallinnas käiku. Esimest korda Eestit külastanud mees tunnistab ka Arterile, et on kogetust vaimustuses, ja lubab juba suvel tagasi tulla.