Lihatööstuste äritüli läheb riigikohtusse (1)

Janno Riispapp
, reporter
Copy
Nõo Lihatööstuse nõukogu tagasikutsumist nõuab konkurent ja aktsionär Maag Grupp, kuna firma juhtimine polevat läbipaistev.
Nõo Lihatööstuse nõukogu tagasikutsumist nõuab konkurent ja aktsionär Maag Grupp, kuna firma juhtimine polevat läbipaistev. Foto: Sille Annuk

Tartu ringkonnakohus jättis rahuldamata Rannarootsi Lihatööstusele kuuluva valdusfirma Karukoobas OÜ hagi, milles nõudis osaliselt talle kuuluva Nõo Lihatööstuse nõukogu tagasikutsumist.

Nõo Lihatööstuse asutaja ja juht Toomas Kruustük on varem väitnud, et Rannarootsi emafirma Maag Grupp on püüdnud kümme aastat tema firmat üle võtta. Maag Grupp aga kahtlustab teda ja tema lähikondlasi oma õiguste kuritarvitamises: väidetavalt suunab juhtkond raha äriühingust välja või kasutab firma vara isiklikes huvides.

Rannarootsi Lihatööstuse emafirma Maag Grupi nõukogu esimees ja üks omanikke Roland Lepp ei tahtnud kohtuvaidlust pikemalt kommenteerida. «Ütleme nii, et see suur saladus pole: oleme selle tee ette võtnud ja läheme kindlasti edasi,» vastas ta küsimusele, kas otsus kaevatakse riigikohtusse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles