Postimees – kvaliteetajakirjanduse vedur (19)

Kalev Korv
, Postimehe peatoimetaja asetäitja
Copy
Tähtis on see, et inimesed tajuksid, et Postimees hoolib neist ja meie riigist, et Postimees hoolib eesti keelest ja eesti kultuurist ning püüab ausalt ja tõsimeelselt arutleda meile olulistel teemadel, ütleb Postimehe omanik Margus Linnamäe.
Tähtis on see, et inimesed tajuksid, et Postimees hoolib neist ja meie riigist, et Postimees hoolib eesti keelest ja eesti kultuurist ning püüab ausalt ja tõsimeelselt arutleda meile olulistel teemadel, ütleb Postimehe omanik Margus Linnamäe. Foto: Konstantin Sednev

Postimees Grupi nõukogu esimees Margus Linnamäe ei ole aastaid andnud intervjuusid, kuid nüüd, kui äsja on ametisse saanud Postimehe uus peatoimetaja, oli ta nõus avama oma vaateid Postimehe rollile ühiskonnas ja selgitama ootusi, mis omanikul uuele peatoimetajale on.

Linnamäe sõnul on Postimees Grupp ajalehe Postimees väljaandjana määratlenud lehe alusmõttena põhiseaduse preambulist laenatud sõnad: seista eesti rahvuse, keele ja kultuuri säilimise eest läbi aegade.

«Postimees on väga oluline osa Eesti meediaruumist, olles avaliku ruumi üks keskseid institutsioone. Postimehe roll maailma mõtestajana on suunatud nii minevikku kui ka tulevikku, lisaks kujundab Postimees värske ja kiire uudisvoo kaudu reaalsust, milles me kõik nüüd ja praegu viibime,» ütles Linnamäe.

Kommentaarid (19)
Copy
Tagasi üles