Juurikas. Ott Tänak jälle kraavis!

Mart Juur
Copy
Ott Tänaku ja Martin Järveoja auto pärast Monte Carlo MM-rallil toimunud suurt avariid.
Ott Tänaku ja Martin Järveoja auto pärast Monte Carlo MM-rallil toimunud suurt avariid. Foto: Raido Kevvai

Kuule, Ott! No mis ma loen lehest. Sa panid jälle kraavi! Võta mõistus pähe, ega sa poisike ole. Mis asja sa kihutad nagu segane. Teed peab ikka vaatama ka.

Ja mis teed seal Monte Carlos üldse on. Seal pole ju teid ollagi! Muda ja kivid, talupojad ukerdavad eeslite ja härjavankritega ringi. Aga sina tuled oma Hyundai panniga ja kukud kihutama!

Ega see ole sul Saksamaa, kus sõida, nagu torust tuleb. Saksa teed on normaalsed, kihuta seal, kui tahad. Aga Monte Carlo, no johhaidii, tule mõistus appi. See ju hullem kui Tallinn.

Ja mis auto sul on, sa pole ikka õppust võtnud. Tuled riisiveskiga kihutama. Hyundai pole ju auto, see on põhimõtteliselt datsun. Normaalse masinaga, volkari või bemmiga, ma saan aru, võid gaasi anda, aga Jaapani pann laguneb kohe ära, see pole kihutamiseks mõeldud. Jaapanlased veavad riisi turule sellistega, selleks ta võibolla kõlbab.

Kas sa üldse vaatasid, mis auto sulle kaela määriti? Vean kihla, et see on kägarat pannud varemgi, kere ja raam on kõverad – üles putitatud kusagil nurga taga ja spidokat on kindla peale keritud!

Ma ütlen sulle viimast korda, võta normaalne auto! Saksast saaksid platsi pealt jumala normaalse bemmi normaalse hinnaga. Ega seal Saksas pole Eesti hinnad, kus maksad ennast vigaseks mingi romu eest. Sakslane oskab autot hoida, mis siis, et läbisõit keritud ja mootor hõre – Saksa auto on ikka Saksa auto!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles