Narva uue tervisekeskuse projekt kukkus läbi (1)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Perearstide tarvis oleks projektirahast renoveeritud Narva haigla teise korruse ruumid. Kasutamata jääva raha saatus selgub järgmisel aastal.
Perearstide tarvis oleks projektirahast renoveeritud Narva haigla teise korruse ruumid. Kasutamata jääva raha saatus selgub järgmisel aastal. Foto: Georg K6rre

Möödunud aasta viimasel päeval peatati Narva tervisekeskuse loomine, sest uude kompleksi soovis kolida vaid kaks kohalikku perearsti, teised kas läksid pensionile või ei soovinud oma praksisest loobuda. Paljudele polnud meeltmööda ka mõte, et vana haigla hoonesse ehitatakse tervisekeskus.

Sotsiaalministeeriumi nutika arengu toetamise osakonna peaspetsialist Marilin Sternhof kinnitas, et Narva tervisekeskuse loomise projekt loeti lõppenuks 31. detsembril.

«Kevadel selgus, et Narva linna 41 perearstist oli ainult kaks nõus projektis jätkama. Kuna Narva haigla ja perearstid ei saanud kokkuleppele – kuigi ka sotsiaalministeerium, terviseamet, haigekassa ja Narva linn üritasid aidata –, teeb rakendusüksus (Riigi Tugiteenuste Keskus – toim) lähiajal ka ametliku otsuse ja tunnistab projekti kehtetuks,» selgitas Sternhof.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles