Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja lõpetab karjääri

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Madis Vihmann (sinises) Rahvuste liiga mängus Ungariga.
Madis Vihmann (sinises) Rahvuste liiga mängus Ungariga. Foto: BERNADETT SZABO/REUTERS

Eesti koondise 24-aastane keskkaitsja Madis Vihmann teatas Tallinna FC Flora juhtkonnale, et lahkub suurest jalgpallist.

«Soovin tänada klubi, treenereid ja mängijaid, kelle käe all ja kellega koos olen mänginud. Tegemist on isikliku otsusega, mida ma ei kommenteeri,» lausus Vihmann Flora pressiteenistuse vahendusel.

Flora president Pelle Pohlak ütles Postimehele, et tegu oli sügavalt Vihmanni isikliku otsusega, mistõttu ei saa ta midagi kommenteerida. «Täpselt nii palju, nagu ta ütles, nii palju ta öelda tahtiski. Ütleme siis nii, et arvatavasti ta ei kommenteerigi oma otsust kellelegi. Seda tuleks austada.»

Valgamaalt pärit Vihmann alustas jalgpallurikarjääri FC Elvas ja suundus pealinna 2013. aastal, kui asus laenulepingu alusel esindama Tallinna Levadiat. 2015. aasta hooajast kandis Vihmann Flora särki, kelle ridades tuli 2015 ja 2017 Eesti meistriks ning võitis aastal 2016 nii Evald Tipneri nimelised karikavõistlused kui ka superkarika.

Mullu teenis Vihmann karjääri esimese välislepingu, siirdudes laenule Norra esiliigaklubisse Stabæk, kus algul oli kindel põhimängija, kuid langes peagi algkoosseisust välja. Ta oli aasta teises pooles laenul Šotimaa kõrgliigaklubis St. Johnstone, kus sai mänguaega ainult neljas liigamängus ja ühes karikakohtumises.

Eesti koondise särgis debüteeris Vihmann 12. juunil 2017 sõprusmängus Läti vastu, kokku käis Vihmann rahvusmeeskonna eest väljakul 19 kohtumises. Siim Kaasik

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles