Kriminaaluurimise all olev mees tunnistati aasta maaettevõtjaks

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juba aastaid soodustuskelmuse süüdistusega uurimise all olnud ekspoliitik Kajar Lember (keskel) sai EVEA antud aasta maaettevõtja tiitliga diplomi kätte maaeluminister Arvo Allerilt.
Juba aastaid soodustuskelmuse süüdistusega uurimise all olnud ekspoliitik Kajar Lember (keskel) sai EVEA antud aasta maaettevõtja tiitliga diplomi kätte maaeluminister Arvo Allerilt. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti Väike- ja Keskmiste Ettevõtjate Assotsiatsioon (EVEA) andis kolmapäeval üle auhinnad eelmise aasta eest. Valiti nii parim pereettevõte kui ka parim naisettevõtja, aasta edukaim alustav ettevõtja, edukas sooloettevõtja ning koostöö vedur. Maa soola ehk aasta maaettevõtja tiitli pälvis kunagine riigikogu liige ja Tartu abilinnapea ning endine sotsiaaldemokraat Kajar Lember, kes peab Tartumaal Vudila mängumaad.

Vudila mängumaa vedaja Kajar Lember, kellele andis auhinna üle maaeluminister Arvo Aller (EKRE), ütles tänukõnes, et tänab EVEAt ja žüriid julge otsuse eest. «Anda selline tunnustus ettevõttele, millega seotud inimene ja firmad on jäänud pisut hammasrataste vahele...» ohkas mees, kes läheb sel kevadel kohtu ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles