Superstaar Anne Veski: «Paabulinnuks ei pea saama!» (1)

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy
Anne Veskist pikema ja kõrgema tähelennuga staari siinkandis teist ei ole. Nüüd saab moehuviline tema rännaku kaasa teha.
Anne Veskist pikema ja kõrgema tähelennuga staari siinkandis teist ei ole. Nüüd saab moehuviline tema rännaku kaasa teha. Foto: Mihkel Maripuu

Kuidas paistab pöörane tähelend siis, kui sa ise oled artist, kelle ümber kogu kosmiline mürgel toimub? Armastatud laulja Anne Veski avab meile ukse sellesse erilisse maailma näitusel Tallinnas Maarjamäe lossis.

Moenäituse avamine – see on nagu assortiikarbitäis ideid igale moehuvilisele. Tavalise tempokalt kulgeva defilee asemel saab süveneda, kõike detailideni uurida ning ajarännaku kaasa teha. Anne Veski moenäitus on täpselt selline koht, kus vaatajat tabab diivalikult kirgas emotsioonitulv. Esiteks fantaasiarikas mood, sest lavale pole ju iialgi mõtet minna millegi tolmuhalli, tuima ja igavaga. Ja teiseks ajalugu – kui palju on muutunud moesiluett, ilu mõiste, muusikamaailm ja aeg meie ümber!

«Näitusel saab kaasa elada ühe andeka, julge ja sarmika naise täheks saamise teekonnale,» nendib Eesti Ajaloomuuseumi kommunikatsioonijuht Helen Tedre. «Anne Veskit tasub igal juhul imetleda – ta ei pea tingimata olema teie lemmiklaulja, aga ta professionaalne karjäär, reaalsustaju ning kahe jalaga maa peal olemine väärib imetlust. Ta tõepoolest särab!»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles