2500 ühendust taotlevad tuludeklareerijate annetusi (1)

Aarne Seppel
, toimetaja
Copy
Annetada saab oma tulumaksutagastus ka näiteks Eestimaa Looduse Fondile. Veest välja vaatav pikakoonuline hüljes meenutab kõrvadeta koera. Need sajad meres mõnulevad hallhülged jäid pildile Saaremaa lõunarannikul.
Annetada saab oma tulumaksutagastus ka näiteks Eestimaa Looduse Fondile. Veest välja vaatav pikakoonuline hüljes meenutab kõrvadeta koera. Need sajad meres mõnulevad hallhülged jäid pildile Saaremaa lõunarannikul. Foto: Ivar Jüssi

Tänavu saavad maksumaksjad esimest korda kohe pärast deklaratsiooni esitamist tagastamisele kuuluva summa soovi korral osaliselt või täielikult annetada ühele või mitmele mittetulundusühingule, sihtasutusele või usulisele ühingule.

Annetust saab niimoodi otse deklaratsioonilt anda ühingule, mis on kantud maksu- ja tolliametis tulumaksusoodustusega ühingute nimekirja. 1. veebruari seisuga on Eestis niisuguseid ühinguid 2535. Enim on selliseid ühinguid registreeritud Harjumaal (1074), üle saja ühingu on ka Tartu-, Pärnu-, Ida-Viru-, Lääne-Viru- ja Viljandimaal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles