Politsei pidas Tallinnas kinni mehe surnuks pussitaja

BNS
Copy

Neljapäeval kella 14 ajal pidas politsei Tallinnas kinni mehe, keda kahtlustatakse selles, et ta lõi kolmapäeva õhtul Sõpruse puiesteel noaga 56-aastast meest, kes mõni tund hiljem suri.

Häirekeskus sai kolmapäeval kell 20.30 teate, et Sõpruse puiesteel löödi noaga meest. Politsei reageeris sündmusele suurte jõududega ja asus kohe juhtumi kõiki asjaolusid välja selgitama.

Sündmuskohal vesteldi juhtunu pealtnägijatega, koguti jälgi ja infot ründaja isiku ning tema võimaliku asukoha kohta, kuid teda kohe tabada ei õnnestunud. Ööl vastu neljapäeva ning päeva jooksul jätkas politsei mehe isiku ja asukoha kindlaks tegemist ning kogus piirkonna valvekaamerate salvestustest infot ründaja võimaliku liikumise kohta.    

«Mõned tunnid tagasi tegid kriminaalpolitseinikud kindlaks ründaja isiku ja tema võimaliku asukoha. Veidi enne kella 14 pidasid politseinikud kuriteos kahtlustavana kinni varem kriminaalkorras karistamata 52-aastase mehe. Politsei jätkab juhtunu asjaolude ning ründaja võimaliku motiivi kindlaks tegemist,» ütles Põhja prefektuuri kriminaalbüroo isikuvastaste kuritegude talituse juht Hisko Vares.

Järgneva 48 tunni jooksul otsustab prokuratuur, kas taotleda kahtlustatava vahistamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles