FOTOD Trumpi tervitati Indias palvete ja raevuga

Postimees
Copy
Hindu preester viimas Delhis läbi palvetseremooniat India peaministri Narendra Modi ja USA presidendi Donald Trumpi pildi juures, mis on asetatud hindu jumalate kujutiste keskele. 
Hindu preester viimas Delhis läbi palvetseremooniat India peaministri Narendra Modi ja USA presidendi Donald Trumpi pildi juures, mis on asetatud hindu jumalate kujutiste keskele. Foto: Manish Swarup/AP/Scanpix

USA president Donald Trump ja esileedi Melania Trump alustasid eile visiiti Indiasse, osaledes esmalt hiiglaslikul rahvakogunemisel Gujarati osariigis Ahmedabadi kriketistaadionil ja külastades Mahatma Gandhi elupaika, ning suundusid seejärel Taj Mahali juurde, et siis lennata edasi Delhisse.

Trump kiitis oma võõrustajat, India peaministrit, parempoolset hindunatsionalisti Narendra Modit kui erakordset liidrit ja suurepärast India eestkõnelejat, vahendas AFP. «Ameerika armastab Indiat. Ameerika austab Indiat ning Ameerika jääb alati truuks ja lojaalseks sõbraks India rahvale,» kuulutas Trump 100 000 inimese ees Ahmedabadis.

India peaminister Narendra Modi (keskel) seismas koos USA esileedi Melania Trumpi ja president Donald Trumpiga tšakra ehk seaduse- ja eluratta juures Mahatma Gandhi kunagises elupaigas Ahmedabadis. 
India peaminister Narendra Modi (keskel) seismas koos USA esileedi Melania Trumpi ja president Donald Trumpiga tšakra ehk seaduse- ja eluratta juures Mahatma Gandhi kunagises elupaigas Ahmedabadis. Foto: Alexander Drago/Reuters/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles