Eestlased tekitavad koroonaviiruse tõttu välismaal õudu (40)

Andres Einmann
Copy
Venemaa Liberaaldemokraatliku Erakonna esimees Vladimir Žirinovski ei julgenud Eestis avastatud koroonaviiruse tõttu lubada Postimehe ajakirjanikku Jaanus Piirsalu oma kabinetti, seetõttu toimus intervjuu telefoni teel kõrvalruumist ning Žirinovski abid salvestasid usutluse videolindile. Jaanus Piirsalu intervjuud Žirinovskiga saab lugeda Postimehest järgmisel nädalal.
Venemaa Liberaaldemokraatliku Erakonna esimees Vladimir Žirinovski ei julgenud Eestis avastatud koroonaviiruse tõttu lubada Postimehe ajakirjanikku Jaanus Piirsalu oma kabinetti, seetõttu toimus intervjuu telefoni teel kõrvalruumist ning Žirinovski abid salvestasid usutluse videolindile. Jaanus Piirsalu intervjuud Žirinovskiga saab lugeda Postimehest järgmisel nädalal. Foto: Videokaader

Koroonaviiruse avastamine Eestis on toonud kaasa ootamatu probleemi. Kui seni piidlesid eestlased altkulmu hiinlase välimusega inimesi, juureldes, kas tegemist võib olla koroonaviiruse kandjaga, siis nüüd näevad välismaalased hoopis eestlasi võimalike nakatajatena.

Koroonaviiruse jõudmine Eestisse sai avalikuks neljapäeval, selle mõju ei pidanud kaua ootama. Juba samal päeval sai kaks Postimehe ajakirjanikku oma nahal tunda, kui kiiresti uudis levib. Vene poliitik Vladimir Žirinovski ei julgenud kohtuda Postimehe väliskorrespondendi Jaanus Piirsaluga, kuna oli just kuulnud uudist koroonaviiruse jõudmisest Eestisse. Postimehe välistoimetuse juhatajal Evelyn Kaldojal aga tühistati järjest mitu Airbnb keskkonna kaudu tehtud korteribroneeringut väliskomandeeringu ajaks Strasbourgi.

Kommentaarid (40)
Copy
Tagasi üles