UUS EESTI FILM Seks, ega see pole naljaasi

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Mida sa hing teed, kui naine tunnistab, et tema salajane fantaasia on olla vägistatud. Stseenis Klaudia Tiitsmaa ja Kait Kall.
Mida sa hing teed, kui naine tunnistab, et tema salajane fantaasia on olla vägistatud. Stseenis Klaudia Tiitsmaa ja Kait Kall. Foto: Lauris Aizupietis

Mida teha, kui teile tulevad ootamatult külalised, aga neile midagi näidata pole? Siin on teile retsept ühe hõlpsasti valmiva kelmika komöödiafilmi küpsetamiseks.

Koostisained:

Põhi: paar festivali võitnud Austraalia film.

Täidis: suurepärastest Eesti näitlejatest koostatud trupp.

Maitseained: Eesti stsenaristi kohandatud stsenaarium.

Kokku segada ja küpsetada Läti filmistuudios.

«Asjad, millest me ei räägi» põhineb 2013. aasta filmil «The Little Death» (stsenarist ja režissöör Josh Lawson), mis räägib suhte- ja seksisegadustest. Vanillikastmele omase vürtsikusastmega valgustatakse mõningaid elutoasõbralikumaid kõrvalekaldeid normatiivsest suguelust, näiteks jalafetiš või erutumine rollimängudest. Need teemad erutavad väikekodanlasi võrdse eduga nii siin kui maakera kuklapoolel, nii et retsept on lollikindel.

Filmis figureerib viis paari ning lisaks mainitutele tutvustatakse vaatajale veel võluvaid fetišeid, näiteks vägistamisfantaasia, seksuaalse erutuse saamine pisaraid valava või magava partneri vaatamisest ning lõpuks kõne erootika- (noh, tegelikult ikka puhta porno)telefonile. Viimase muudab huvitavaks see, et vestlus tuleb teha viipekeeles. Nii pidid seda episoodi mängivad Liis ja Sten Karpov selgeks õppima, kuidas väljendada žestidega lauset «Sülita mu riistale, et see libe oleks».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles