Valga lastekaitsjad sõitsid «Kuuuurija» toimetajale otsa

Copy
Vägivald. Pilt on illustreeriv
Vägivald. Pilt on illustreeriv Foto: shutterstock.com

Valga lastekaitsjate sõnul üritas Kuuuurija toimetaja avada ametnike autoust ning astus liikuvale sõidukile ette. Allika videos ei ole näha, et toimetaja avaks uksi, kuid oli näha, et auto pooltühjas parklas sõitis toimetajale otsa. 

Kuuuurija järgneva loo peategelase maja ees oli pooltühi parkla, kus Valga lastekaitseametnikud sõitsid toimetajale otsa.  

Intsidenti nägi peategelase jurist Armand Mark, kes oli kortermaja trepikoja kolmandal korrusel aknast välja vaatamas. Ta kirjeldas olukorda algusest, kus siis Valga lastekaitse töötajad Kätlyn Podiradt ja Jaana Kala lahkusid kortermajast ning toimetaja järgnes neile. «Nii nad sõitsid parkimiskohast välja ja siis üritasid ühtepidi välja keerata ning teistpidi,» selgitas Mark. «Ühel hetkel parempoolse nurgaga sõitsid vastu Indreku [toimetaja] jalga ning sõitsid minema,» lisades, et töötajad ei peatunud ka. 

Seoses looga tahtis toimetaja lastekaitsjatelt intervjuud, mistõttu neile esialgu järgnes. 

Kuuuurija näitas Postimehele videot, kus on näha, et toimetaja on küll auto läheduses, kuid ta ei omavolitse auto uksega. Lisaks on näha ka seda, kui toimetajale sõideti jala vastu, ning löögist kukkus mees maha. Valga vallavalitsus saatis välja pressiteate, kus on öeldud: «Vallaametnike sõnul üritas Meltsas avada autoust ning astus liikuma hakkavale sõidukile ette, tekitades sellega liiklusohtliku olukorra.» 

Valga vallavanem Margus Lepik on kursis juhtumiga, kuid mitte detailidega. «No nende [lastekaitsjate] versioon, mis minul nende käest kuuldud on, on see, et nad läksid sinna korterisse rutiinset tööd tegema,» selgitas Lepik. Talle oldi öeldud, et toimetaja olevat terve aja sõitu takistanud. 

Kuuuurija oli kohale kutsunud tulevase loo peategelane ise. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles