Tallinna revisjonikomisjoni juht: pealinnas ei peaks olema kohta hoolimatusel, variserlikkusel ega kiuslikkusel

Copy
Anto Liivat.
Anto Liivat. Foto: Peeter Langovits

Tallinna Linnavolikogu valis tänasel istungil revisjonikomisjoni uueks esimeheks sotsiaaldemokraadi Anto Liivati. Liivati sõnul ei peaks pealinnas olema kohta hoolimatusel, variserlikkusel ega kiuslikkusel.

Ametisse astudes soovib Anto Liivat anda oma panuse, et Tallinna linn oleks suurima omavalitsusena eeskujuks heade juhtimistavade järgimisel. 

«Tallinnas ei peaks olema kohta hoolimatusel, variserlikkusel ega kiuslikkusel. Juhtumid, kus vanemliku hoolitsuseta lapsed jäetakse mõjuva põhjuseta ilma riigi toetusest, avalikke vahendeid kasutatakse võimuerakonna valimiskampaania huvides või valimistel kandideerimisest keeldunud pühendunud linnaametnikke hakatakse poliitiliselt taga kiusama, ei tohi korduda,» ütles Liivat. 

Ta peab oluliseks, et kõikides pealinna asutustes tegutsetaks avalikes, mitte erakondlikes huvides, suhtutaks meile usaldatud kogukondlikesse vahenditesse heaperemeheliku hoolsusega ning igaühel oleks võimalik poliitilise surveta rakendada oma teadmisi ning oskusi pealinlaste paremates huvides. 

Tallinna Linnavolikogu valis tänasel istungil revisjonikomisjoni uueks esimeheks sotsiaaldemokraadi Anto Liivati, sest senine komisjoni juht Helve Särgava astus tagasi. Hea tava kohaselt on volikogu revisjonikomisjoni juht valitud opositsioonisaadikute seast.

Anto Liivat on Estonian Business Schooli juhtimisõppejõud ning alates 2013. aastast Tallinna linnavolikogu rahanduskomisjoni liige. Liivat on juhtinud Kuku raadios populaarset majandussaadet Buum ja olnud Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse nõukogu ja auditikomitee liige. 2018. aastal valiti Liivat mitmekümne riigi äriharidusorganisatsioonide võrgustiku Baltic Management Development Association nõukogu liikmeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles