TV3: Haapsalu politseijuhilt varastati ujulas kingad

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haapsalu ujula riietusruum.
Haapsalu ujula riietusruum. Foto: TV3 / Seitsmesed Uudised

29. detsembril, kui Haapsalu politseijaoskonna juht Margus Kaldma parasjagu Haapsalu veekeskuses suples, lahkusid tema kingad.

«Käisin mina vana-aasta viimastel päevadel ujumas ja oma lohakusest jätsin kingad saadavale. Väga hea kui ma sain mõnda inimest aidata, keegi sai päris korralikud jalavarjud,» ütles Kaldma, vahendas TV3 «Seitsmesed uudised»

Täpsemalt olid need musta värvi 43 numbrit suured teenistuskingad.

Kaldma on olnud uhke, et Läänemaa on turvaline pesapaik, kuid nagu näha, pole kuritegude eest kaitstud ka politsei.

«Meel ei ole üldse mõru. Ta ei olnud ka sellel hetkel mõru. Ta tegi pigem nalja, enda üle tuleb ka naerda vahest,» ütles Kaldma.

Politseijuht tunnistab ka enda süüd, et jättis kingad kapist välja. Ka pole Haapsalu ujulas piilu-turvakaameraid, sest vargused on seal juhataja sõnul väga harvad.

«Üheksa aasta jooksul on selliseid jalanõuvahetuseid ette tulnud viiel-kuuel korral, võib-olla mõni neist on tõesti olnud otsene vargus,» Haapsalu veekeskust haldava firma juht Tarmo Tuisk.

Pärast ajalehes ilmunud lugu tõi keegi aga kingad veekeskusesse tagasi. Kahjuks jõudis politseijuht juba uued kingad tellida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles