Paet: siiani on mitu lendu päevas suurtesse rahvusvahelistesse kuurortidesse (2)

Copy
Urmas Paet.
Urmas Paet. Foto: Remo Tõnismäe

Europa Parlamendi reformierakondlasest saadik Urmas Paet leiab, et kui riigi sees tehakse piiranguid, siis Tallinna lennujaamast lendavad ikka paljud lennukid nii Eestisse kui ka kodumaalt riskipiirkondadesse. 

«Liiga terviklikku lähenemist siiski ei ole. Lasteaialapsed ei või minna külaraamatukokku, aga täna ja homme ja iga päev maanduvad ja stardivad Tallinna lennujaamast mitmed tšarterlennukid rahvusvahelistesse rahvarohketesse kuurortidesse Egiptusesse, Kanaaridele, Maltale jne,» leiab Paet. 

Ta leiab, et ei võeta piisavalt adekvaatselt tegelikku riski haiguse riiki sissetoomist. «Veel eilseni oli Tallinnast iga päev otselend või kaks Põhja-Itaaliasse haiguskolde keskmesse. Siiani on mitu lendu päevas suurtesse rahvusvahelistesse kuurorditesse, kus on koos palju rahvast igasugustest riikidest,» selgitas Paet. 

«Ka Itaalia sportlased lubati Saaremaale võistlema siis, kui juba ammu oli Itaalias asi käest ära. See on probleem. Sa võid ju sees mingeid piiranguid teha, aga kui väljast tuleb pidevalt peale, siis on sellest vähe abi,» lisas Paet. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles