Juurikas: üksi kodus

Mart Juur
Copy
Männimäe Rimi kaupluses läks lisaks purgisuppidele kaubaks tualettpaber.
Männimäe Rimi kaupluses läks lisaks purgisuppidele kaubaks tualettpaber. Foto: Marko Saarm

Mehed on nagu tited, kardavad kõike. Ma ütlen teile, ei juhtu midagi halba, kui naine paariks päevaks komandeeringusse läheb. Näiteks mina, kui proua Saagim mõneks päevaks konverentsile või ärireisile läheb, saan suurepäraselt hakkama. Ja mitte lihtsalt hakkama! Need päevad on kvaliteetaeg, millal mees võib ennast kodus tunda tõelise peremehena!

Toidu pärast pole vaja üldse muretseda. Kindlasti leidub kodus toidujääke, mida abikaasa pole suutnud nahka panna. Ise kokkama hakata pole mingit mõtet – nagunii kõrvetate toidud põhja ja pärast on kõik kohad musti nõusid täis. Selleks peab küll täiesti ogar olema. Poed on täis maitsvaid purgisuppe, kuhu tuleb ainult vett lisada. Või milleks vett lisada? Suppi saab ju otse purgist lusikaga süüa! Vahe supi ja prae vahel on puhtalt kokkuleppeline, tegelikult pole vahet, millisel kujul eluks vajalikud rasvad, valgud ja mineraalid organismi jõuavad. Söömise ajal saab teha midagi huvitavat ja kasulikku, näiteks lugeda internetist uudiseid ja neid kommenteerida, vaadata videoid, ajada laevamudeleid pudelisse või muidu nokitseda.

Tegelikult pole mõtet söögi teemal üldse jaurata. Süüa saab ju väljas ka. Sööklaid leidub igas linnas, ega need pole apteegid, et kinni pannakse valitsuse käsul. Sööklas söömine on väga mugav: toit tuuakse ette, sööd ära, lähed minema ja asi tahe. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles