Apollo Group sulgeb viiruse tõkestamiseks ajutiselt kõik oma ärid

BNS
Copy
Foto: Shutterstock

Eesti suurim meelelahutusettevõte Apollo Group OÜ sulgeb koroonaviiruse leviku tõkestamiseks alates pühapäevast ajutiselt kõik oma ärid.

Apollo Groupi juhatuse esimehe Jaanus Vihandi sõnul sulges Apollo oma kinod ja O´Learyse meelelahutuskeskused juba reedel. «Alates pühapäevast sulgeme ajutiselt ka ülejäänud Apollo jaeärid. Otsus puudutab nii KFC restorane, Apollo kauplusi, Blenderi mahlabaare kui ka Vapiano restorane ja IceCafe jäätisekohvikuid,» ütles Vihand, lisades, et pandeemia taandudes avavad Apollo üksused kohe taas uksed.

Vihandi sõnul on koroonaviiruse leviku tõkestamine esmatähtis ning nõuab riigi ja erasektori tihedat koostööd. Ühtlasi loodab Apollo oma klientide mõistvale suhtumisele.

Apollo Group on holding-ettevôte, mis omab KFC restorane, Apollo kauplusi, Apollo kinosid, O´Learyse meelelahutuskeskusi, Vapiano restorane, Blenderi mahlabaare ja IceCafe jäätisekohvikuid, samuti filmidistributsiooni ettevõtet Baltic Film Distribution. Apollo Groupi suuromanikud on Margus Linnamäe ja Ivar Vendelin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles