Silja Serenade ja Silja Symphony peatavad Helsingi-Stockholmi liini

Postimees
Copy
Tallink laev merel.
Tallink laev merel. Foto: Eero Vabamägi

Tallink Grupp peatab ajutiselt Helsingi-Stockholmi liini laevade Silja Serenade ja Silja Symphony opereerimise alates 19. märtsist ehk neljapäevast. 

Tallink Grupp teatas, et jätkuva koroonaviirusest tingitu eriolukorra ning Soome Vabariigi otsuste tõttu sulgeda Soome riigi piirid alates neljapäevast, 19. märtsist 2020, peatab grupp ajutiselt Helsingi-Stockholmi liini laevade Silja Serenade ja Silja Symphony opereerimise. 

Mõlemad laevad teevad praeguseks hetkeks oma viimased reisid kolmapäeval, 18. märtsil kuni eriolukorra ning reisipiirangute lõppemiseni ning jäävad seejärel ajutiselt seisma oma vastava lipuriigi sadamasse. 

Stockholmist väljuvale Silja Serenade'le lubatakse homme vaid need reisijad, kellel on neljapäevast õigus siseneda Soome Vabariiki või õigus kasutada Soome Vabariiki transiidikoridorina oma sihtriiki jõudmiseks (näiteks Eesti, Läti, Leedu, Venemaa). 

Kaubavedajatele laevadel reisimiseks piiranguid  pole, kuna riikide valitsustega kokkuleppel saavad kaubavedajad riikide vahel endiselt vabalt liikuda, tagamaks kaupade liikumise jätkumise Euroopas.

Tallink Silja võtab ühendust reisijatega, keda see muudatus puudutab, esimesel võimalusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles