Hiiumaa praamiliini sõiduplaanis toimuvad eriolukorra tõttu muudatused

Copy
Rohuküla–Heltermaa liinil sõitev parvlaev Tiiu.
Rohuküla–Heltermaa liinil sõitev parvlaev Tiiu. Foto: Madis Veltman

Hiiumaa valla kriisikomisjoni ettepanekul ja Maanteeameti kooskõlastusel muudab TS Laevad alates 20. märtsist Rohuküla-Heltermaa liini sõiduplaani.

TS Laevad juhatuse liikme-teenindusvaldkonna juhi Ave Metsla sõnul jätkub praegune sõiduplaan nädala lõpuni põhireisidega ja muudatused tulevad nö. lisareisides. «Reedel, 20. märtsil jääb ära Rohukülast kell 17:15 ja 20:30 ning Heltermaalt kell 19:00 ja 22:00 väljumised ning pühapäeval, 22. märtsil Heltermaalt kell 13:30 ja 19:00 ning Rohukülast kell 11:30 ja 17:15 väljumised. Alates 23.märtsist alustame suviste kellaaegadega põhigraafikuga ja teeme argipäeviti kuus reisi päevas. Kriisikomisjoni ettepanekul ei kohaldata eriolukorras tavapäraselt nädalalõppudeks planeeritud tihendatud graafikut võrreldes teiste nädalapäevadega, kuna nädalalõppudel suurem nõudlus kehtivate liikumispiirangute ajal puudub,» selgitas Metsla.

TS Laevad teavitab ärajäävatele reisidele e-pileti ostnud ja oma mobiiltelefoninumbri lisanud inimesi  ning palub neil valida uued väljumisajad. Eriolukorra perioodiks soetatud piletid saab reisist loobudes tagastada teenustasuta.

«Anname endast parima, et reisijate teenindamine ja kaubavedu kulgeks kriisiolukorras võimalikult sujuvalt. Loodame reisijate mõistvale suhtumisele ning saame ehk juba õige pea taastada tavapärase liikumise Hiiumaa ja mandri vahel,» lisas Ave Metsla.

TS Laevad palub reisijatel tutvuda muudetud sõiduplaaniga praamid.ee veebilehel või mobiiliäppis ning jälgida, et vastavalt eriolukorras kehtivale korrale on lubatud pääs parvlaevale.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles