Töövõimetoetuse kojukanne ei katke

Copy
Töötukassa.
Töötukassa. Foto: Toomas Huik

Eesti Töötukassa teatab, et vähenenud töövõimega inimestele, kellele on viidud toetused koju, kes saavad ka edaspidi toetuse kätte kirjakandjalt või postikullerilt, kojukannet ei peatata. Kojukande saajaid on riigis umbes 750.

Töötukassa juhatuse liige Erik Aas ütles, et politseid on viimastel päevadel teavitatud petuskeemist, kus kelm helistab pensionärile ning väidab, et viiruse tõttu pensioni kojukannet ei toimu, ning petab sel ettekäändel välja pangaandmeid ja ligipääsusid. «Oleme suhelnud Eesti Postiga ja meil on kokkulepe, et nendele inimestele, kellele on viidud toetus koju, viiakse see koju ka edaspidi,» kinnitas Aas.

Eesti Posti teeninduskanalite juhi Eve Vuksi sõnul on märtsikuu toetuste kojukanne juba kuu alguses tehtud ning kõik inimesed on oma raha turvaliselt kätte saanud. «Eesti Posti tublid kirjakandjad ja postikullerid viivad toetused koju ka järgnevatel kuudel,» ütles Vuks. «Muidugi teeme seda nii, et kaitsta nii oma töötajate kui ka klientide tervist, kasutades maksimaalselt isikukaitsevahendeid.»

Töötukassa tuletab samas meelde, et juhul, kui toetuse saaja soovib praeguses olukorras saada kojukande asemel töövõimetoetust oma pangakontole, peaks ta esitama selleks töötukassale avalduse e-posti teel või tavaposti teel.

Postiaadress: Lasnamäe 2; Tallinn 11412.

E-post: info@tootukassa.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles