Tallink Takso: vahesein taksos on uus normaalsus (1)

Copy
Takso.
Takso. Foto: Dmitri Kotjuh

Tallink Takso alustas oma taksode salongidesse juhti ja klienti eraldava läbipaistva plastikmaterjalist vaheseina paigaldamist. Alates homsest on see kõikides ettevõttele kuuluvates sõidukites. 

«Taksojuhtide ja klientide ohutuse nimel paigaldatud vahesein on ühistranspordi uus normaalsus. Soovime vastutustundliku traditsioonilise taksoettevõttena pakkuda kõige turvalisemat ühistranspordi teenust, mis Taxilink äppi kasutades on ka täielikult kontaktivaba,» märkis Tallink Takso juhatuse liige Tõnu Uusmaa.  

«Plastikmaterjalist vahesein meenutab mõne suurlinna taksot, kuid sobib auto salongi ootamatult hästi, paremini kui me ootasime,» sõnas Uusmaa.

«Uus normaalsus taksoturul on ka täiesti uued teenused – toome vajadusel poest toidupakid ära või toimetame need ukse taha ning viime karantiinis viibiva inimese dokumendid ja asjad ametiasutusse, koostööpartneri või kliendi juurde,» lausus Uusmaa.

Taksojuhid puhastavad ja desinfitseerivad regulaarselt salongis kasutatavaid pindu ja ukselinke. Lisaks käivad ettevõttele kuuluvad taksod tavalisest sagedamini ka pesulates.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles