Reporter.ee: oma lapse surnukeha ahjus põletanud naiselt pole vanemaõigusi ära veel võetud

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imikujalad
Imikujalad Foto: Wikipedia.org

Ahjus oma neljakuuse lapse surnukeha põletanud naiselt pole vanemaõigusi siiani ära võetud.


Riina mõisteti vangi selle eest, et ta põletas ahjus oma nelja kuuse lapse surnukeha, piinas ja väärkohtles oma varem sündinud poega ning pussitas oma elukaaslast, vahendas Reporter.ee.

Lisaks pettis ta riigilt välja surnud lapse eest lapsetoetust.

Reporterile helistanud allika kaudu saadi teada, et Riinalt vanemaõigusi ära võetud ei ole.

Vändra vallavalitsus esitas kohtule taotluse vanemaõiguste ära võtmiseks, aga samas mõne aja pärast võttis selle tagasi. Selgitust põhjuste kohta ei anna ei vallasekretär ega ka endine sotsiaaltöötaja.

Vändra vald on loobunud Riinalt vanemaõiguse äravõtmisest. Praegu saaks seda teha vaid Sauga vald või siis hoolduspere, kellega Sauga vallal on leping.

Vändra vallasekretäri jutust selgub justkui oleks valla taotlus olnud piisava tõestuseta. Kohtumäärusest endast paraku ei selgu muud, kui et vald ise on taotluse tagasi võtnud ja selle alusel asi ka lõpetatakse.

Süüdistuse järgi lämbus naise pisipoeg Kevin voodis patjade vahel. Juhtunu avastanud ema põletas meeltesegaduses oma lapse surnukeha ahjus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles