Tallinna TV hakkab PBK-s uudiseid edastama

Copy
PBK võttegrupi autod telekanali stuudio maja ees Tallinnas Pärna tänav 3.
PBK võttegrupi autod telekanali stuudio maja ees Tallinnas Pärna tänav 3. Foto: Andres Haabu

Tallinn hakkab venekeelses kanalis Pervõi Baltiiski Kanal ehk PBK-s edastama uudiseid venekeelsele vaatajaskonnale, eetriaega PBK-st saadi tasuta ning uudiseid toodab Tallinna Televisioon, kes selleks lisaraha ei saa.

Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart ütles, et kuna kriisiajal on vaja inimesi informeerida, otsiti kaheks kuuks selleks võimalust. Tema sõnul hakatakse vaatajaid teavitama nii pealinna kui ka kogu Eestit puudutavast infost, vahendas «Aktuaalne kaamera».

«Tallinna linn maksab kinni Tallinna uudised, mida tehakse Tallinna televisiooni poolt, mida näidatakse erakanalitesse ja samamoodi sama süsteemi järgi meil on plaanis näidata Tallinna uudised ka vene keeles,» rääkis Kõlvart.

Kõlvart ütles, et PBK-d kasutatakse, kuna vene keelt kõnelevad inimesed vaatavad kõige rohkem seda kanalit ja, et uudiseid hakkab tegema Tallinna Televisioon ning lisaraha kahe kuu uudiste tootmiseks neile ei eraldata.

«Tallinna Televisioon maksab orienteeruvalt selle eest umbes 40 000 eurot, aga praegu me lähtume sellest, et Tallinna Televisioon peab enda eelarvega hakkama saama ja linn ei peaks täiendavaid vahendeid selleks eraldama,» sõnas Kõlvart.

20-minutiline uudistesaade on PBK-s eetris kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles