Atrias kraaditakse väravas kõiki tööletulijaid (1)

Sirje Niitra
Copy
Olle Hormi sõnul ei jää märtsikuu müük jõuluajale oluliselt alla.
Olle Hormi sõnul ei jää märtsikuu müük jõuluajale oluliselt alla. Foto: Eleri Lőhmus/lõuna-eesti Postimees

Atria lihatööstuse juht Olle Horm ütles, et kuna ettevõttes on hügieeninõudeid karmistatud ja pesu on tõhustatud ning üldine valvsus suurem, siis esialgu saadakse päris hästi hakkama.

Lisameetmetena kraaditakse väravas kõiki tööletulijaid, enamik kontorist töötab kodus. Haigete arv ei ületa tavapärast, sest külmetushaigusi on sel aastajal ikka liikvel olnud.

„Eelmisel nädal kasvas meie müügimaht hüppeliselt ja nagu igal pool, ilma hoiatuseta. Reageerisime nii kiiresti, kui suutsime ja enamiku tellimustest saime täidetud,” selgitas ta.

Eriti nõutud oli hakkliha, mille müük on eelmise aastaga võrreldes rohkem kui kahekordistunud. Kindlasti on siin oma osa ka ettevõtte uuel innovatiivsel pakendil.

Mis puutub märtsikuu müügimahtu, siis ega see jõuluajale oluliselt alla ei jää. Praeguseks on müük taandunud juba tavapärasele tasemele. Täiesti on kadunud HoReCa (hotellid, restoranid, catering – toim.) sektor.

Hormi sõnul on väga raske, peaaegu võimatu ennustada, mis edasi saab. „Sisuliselt elame päev korraga. Seni, kuni meil inimesed tööl käivad, saame hakkama. Loodame parimat ja teeme, mis suudame,” ütles kogenud lihatööstuse juht.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles