Taaniel Raudsepp: kultuuri tugevus on valdkondlikus mitmekesisuses

Heili Sibrits
, kultuuritoimetuse juhataja
Copy
Fotomeenutus 2014. aastast, mil Taaniel Raudsepp asus uue juhina ümber korraldama kunstihoonet, nüüd, kuus aastat hiljem, peab ta Vabaduse platsil asuvast majast lahkuma, et anda oma panus Eesti kultuuriellu kultuuriministeeriumi kunstide asekantslerina.
Fotomeenutus 2014. aastast, mil Taaniel Raudsepp asus uue juhina ümber korraldama kunstihoonet, nüüd, kuus aastat hiljem, peab ta Vabaduse platsil asuvast majast lahkuma, et anda oma panus Eesti kultuuriellu kultuuriministeeriumi kunstide asekantslerina. Foto: Erik Prozes

Kultuuriministeeriumi kunstide asekantslerina alustab 15. mail tööd Taaniel Raudsepp, kes on 2014. aastast juhtunud Tallinna Kunstihoonet. «Ikka eesmärgiga panustada eesti kultuuri arengusse hästi toimiva, selge ning arusaadava kultuuripoliitika kaudu,» vastab Eesti Humanitaarinstituudis võrdlevat kultuuriteooriat ja sotsioloogiat õppinud ning Eesti Kunstiakadeemias fotograafia erialal bakalaureusekraadi omandanud Raudsepp küsimusele, mis eesmärkidega ta kandideeris kultuuriministeeriumi kunstide asekantsleriks.

«Mulle on tulevases ametis väga olulised sellised väärtused nagu info vaba liikumine, andmepõhisus ning valdkondadevaheline koostöö. Usun, et kvaliteetne kultuuripoliitiline protsess on väga oluline igasugustel aegadel. Loodan edendada koostööd ja dialoogi ning usun, et need viivad kaugemale kui konkurents ja konflikt,» selgitab Raudsepp.

Kultuuriministeeriumi kunstide asekantsler vastutab arhitektuuri ja disaini, loomemajanduse, audiovisuaalvaldkonna, etenduskunstide, kirjanduse, samuti kunsti- ning muusikavaldkonna arendamise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles