Õpetlik isolatsiiniajastu lauamängu Nupukoroona

Asko Künnap
, disainer
Copy
Asko Künnapi lauamäng Nupukoroona. Prindi välja ja mängi karantiinis!
Asko Künnapi lauamäng Nupukoroona. Prindi välja ja mängi karantiinis! Foto: Asko Künnap

See on suurepärane näide paberlehe eelistest veebiväljaanade ees. Kõige parem moodus Asko Künnapi Nupukoroona mängimiseks on minna ja osta 4. aprilli paber-Postimees. Kellel võimalus, võib mängulaua ka kodus välja printida. 

Et kodus oleks vahvat tegevust, tellis Postimees oma lugejatele ühe erilise ja ajakohase lauamängu ühele või mitmele mängijale. Ärge massiüritust siiski korraldage – kõige parem on seda mängida kahekesi või perega.

Mängu autor Asko Künnap on disainer, luuletaja ja kunstnik, kes on välja mõelnud ja koostöös Priit Isokiga kujundanud ja kirjastanud tosinkond lauamängu, sealhulgas «Võidab see, kel on surres kõige rohkem asju», «Lotte lauamäng» (koos Heikki Ernitsaga) ja «Ussisõnad» (koos Julia Maria Künnapiga), mis oli mitu aastat Eesti enim müüdud lauamäng. Oma luule eest on Künnap pälvinud Eesti Rahvuskultuurifondi debüüdipreemia, Eesti Kultuurkapitali kirjanduse aastapreemia ja Loomingu aastapreemia. Tema kujundatud on Eesti valitsusasutuste kolm lõvi ja Eesti rahvusparkide uued logod. Noorem lugeja teab Tähekese tagakaanelt tema koomiksit «Kosmoserotid».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles