Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuameti juhataja vabastati ametist

Copy
Vahur Keldrima.
Vahur Keldrima. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

Tallinna linnavalitsus vabastas tänasel istungil tema enda sooviavalduse põhjal ametist sotsiaal- ja tervishoiuameti juhataja Vahur Keldrima.

«Tallinna linnavalitsus tänab Vahur Keldrimat, kellel mullu täitus 25 aastat tööstaaži. Vahur Keldrima on selle aja jooksul üles ehitanud Tallinna sotsiaalsüsteemi, mis on olnud eeskujuks ka paljudele teistele kohalikele omavalitsustele,» ütles abilinnapea Betina Beškina.

Eesti Sotsiaaltöö Assotsiatsioon tunnustas 2019. aastal Vahur Keldrimat kui elutöö tegijat sotsiaalvaldkonnas. Ta on töö eest pealinna sotsiaalsüsteemi arendamisel pälvinud ka Tallinna teenetemärgi. Keldrimale makstakse Tallinna põhimääruse alusel, arvestades pikka ja katkematut staaži sotsiaal- ja tervishoiuametis hüvitist nelja kuu põhipalga ulatuses.

Keldrima esitas lahkumisavalduse kuu aega tagasi, tema viimane tööpäev on 8. aprillil. Alates 9. aprillist kuni uue juhataja ametisse nimetamiseni täidab sotsiaal- ja tervishoiuameti juhataja ülesandeid ameti juhataja asetäitja, sotsiaalhoolekande- ja terviseosakonna juhataja Raimo Saadi.

Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuameti juhataja leidmiseks korraldatakse pärast eriolukorra lõppemist avalik konkurss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles