Sissetungija lõi naisele kahvli pähe

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Reede öösel tungisid võõrad Saaremaal Astes ühte korterisse ning lõid politseisse helistanud perenaisele kahvliga pähe.

Kella poole ühe ajal öösel hakati välisuksele taguma hakati ja võõrad hääled ukse taga midagi karjusid, kirjutab Saarte Hääl. Välisuks oli vana ja ei pidanud tugevatele jalahoopidele kuigi kaua vastu, uksepiit purunes ning võõrad marssisid tuppa.

«Jõudsin minna kõrvaltuppa ja helistada politseisse, siis võeti ja pandigi mulle millegagi läraki pähe,» rääkis perenaine vaevu pisaraid tagasi hoides. Naine ise ei näinud, millega teda täpselt löödi, kuid haavad ära puhastanud kiirabimeedik ütles, et tõenäoliselt kahvliga. Tema mehel on silm sinine, sest talle lõid sissetungija jalaga näkku.

Pererahvas jõudis veel märgata, et üks sissetungijatest oli pikka kasvu ja teine lühem. Kui mehed olid hoobid ära jaganud ja tubadele ringi peale teinud, läksid nad lihtsalt minema.

Mida öised külalised tahtsid, ei tea pererahvas siiani, sest raha nad ei küsinud ja viinapudel oli omal käes.

Sündmuskohale rutanud kiirabi meedikud sidusid kannatanute haavad ning politsei palus pererahval kindluse mõttes väikeste lastega ööseks kuhugi mujale, kas või turvakodusse minna.

Politsei pressiesindaja Hedy Tammelehe sõnul alustatakse juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust, kuid millise paragrahvi järgi, see on veel selgitamisel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles