Boris Johnson pääses pühade eel intensiivist

Martin Kutti
, toimetaja
Copy
Politseinikud valvamas Londoni St. Thomase haiglat, kus on ravil peaminister Boris Johnson.  foto: Matt Dunham / ap / Scanpix
Politseinikud valvamas Londoni St. Thomase haiglat, kus on ravil peaminister Boris Johnson. foto: Matt Dunham / ap / Scanpix Foto: MATT DUNHAM/AP/Scanpix

Möödunud nädala lõpus Londonis haiglasse toimetatud ja päev hiljem intensiivraviosakonda viidud Ühendkuningriigi peaministri Boris Johnsoni tervis on paranemas ning ta on nüüdseks intensiivraviosakonnast üle viidud tavapalatisse.

Downing Street teatas positiivsest arengust üleeile hilisõhtul, öeldes, et Johnson on paranemise algfaasis ning tema seisundit jälgitakse hoolikalt. Kuigi võib arvata, et olukorra paranedes hakkab peaminister ohje järjest rohkem taas enda kätte haarama, veedab ta usutavasti veel mitu päeva haiglas.

Sellest andis eile BBC raadiole antud intervjuus märku ka valitsusjuhi isa Stanley Johnson, kes ütles, et tema poeg vajab puhkust ega tohiks kohe Downing Streetile tagasi tormata ja täiskoormusel tööle asuda, sest ta pole veel haigust täielikult alistanud. «Me peame tegema kindlaks, et mängime mängu nüüd korralikult,» manitses Johnson seenior rahvast reegleid järgima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles