Vene naasis Itaaliast kodumaale

Ville Arike
, reporter
Copy
Siim-Sander Vene ja Varese said hooaja jooksul peetud 19 mängust üheksa võitu.  FOTO: Fabio Averna
Siim-Sander Vene ja Varese said hooaja jooksul peetud 19 mängust üheksa võitu. FOTO: Fabio Averna Foto: Fabio Averna

Võttis aega mis võttis, aga Eesti paremaid korvpallureid Siim-Sander Vene on jõudnud koroonaviiruse pandeemia ühest epitsentrist Itaaliast kodumaale tagasi. Eelmise nädala alguses kuulutati sealmail hooaeg lõppenuks ning pärast seda polnud enam vajadust kohapeale jääda.

Venel ja tema samuti korvpalli mängival elukaaslasel Ele-Riin Tammikul oli juba varem võimalik valida, kas jääda Varesesse paigale või tulla kodumaale. Märtsi lõpus olid lahkunud kõik ameeriklased, kuid Vene ja lätlasest tagamängija Ingus Jakovič​s jäid koos itaallastega kohapeale. Kojutulek tähendanuks, et kui mingi ime läbi saanuks Itaalias ühel hetkel hooaega jätkata, tulnuks kiirkorras sinna naasta. Kas ja kuidas see võimalik oleks olnud, ei tea keegi.

«Nüüd sai kõik läbi, rohkem polnud enam midagi teha,» ütles Eestisse jõudnud Vene Postimehele. «Minagi oleksin võinud sealt varem ära tulla. Samas tulnuks Eestisse jõudes esmalt niikuinii istuda 14-päevases karantiinis. Nii et väga vahet ei olnud, kas siin või seal,» lisas Vene, kes jäi kodusesse karantiini nüüd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles