Politsei- ja Piirivalveameti värbamisprojekt võitis «Parim Personaliprojekt 2020» tiitli

Copy
Foto: Tairo Lutter

Konkursiga «Parim Personaliprojekt» tunnustati viimase aasta jooksul organisatsioonides ellu viidud uuenduslikke ja edukaid inimeste juhtimist ja arendamist ning organisatsiooni tegevust tõhustavaid projekte. 

Personalivaldkonna ekspertidest koosnev žürii valis 3 finalisti:

  • Politsei- ja Piirivalveameti värbamisprojekt «Tagasiotsitavad»
  • Skyparki projekt «Uue Skyparki avamine ja personali värbamine»
  • Swedbanki projekt «Java arendaja värbamiskampaania»

Parimaks personaliprojektiks tunnistati Politsei- ja Piirivalveameti värbamisprojekt «Tagasiotsitavad», mille eesmärgiks oli tuua tagasi PPA ridadesse endised politseiametnikud ja piirivalvurid, kes on mingil põhjusel teenistusest on lahkunud. Projekti tulemusena naasis teenistusse 61 inimest ning hoiti kokku 1,5 miljonit eurot.

Sel aastal esitati konkursile 15 projekti 12 erinevast organisatsioonist. «Konkursile laekunud personaliprojektid peegeldavad tööandjate 2019. aasta väljakutseid tööjõupuudusele lahenduste otsimisel. Värbamises loodi silmapaistvaid lahendusi ning rohkem pöörati tähelepanu tööandja brändingule,» ütles Eesti Personalijuhtimise Ühingu PARE tegevjuht Kärt Kinnas.

PARE juhatuse aseesimees ja žürii liige Veiko Valkiainen tundis heameelt, et žürii oli otsuses üksmeelne. «Politsei- ja Piirivalveameti endiste töötajate värbamise projektist joomistus selgelt välja, et inimestele läheb korda töö kui kutsumus ja teisalt soojus, millega endine tööandja oma varasemaid töötajaid tagasi ootas.  See on siiras ja ehe! Tubli töö, Politsei- ja Piirivalveamet!» tunnustab Veiko Valkiainen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles