KFC avas koostöös Bolt Foodiga toidu kaasamüügi

BNS
Copy
KFC pidulik avamine Ülemiste keskuses, 29.11.2019
KFC pidulik avamine Ülemiste keskuses, 29.11.2019 Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Krõbekana pakkuv KFC on nüüd leitav ka Bolt Foodi nimekirjast. Eesti Bolt Foodi juht Maxim Milashenko ütles, et see on olnud paljude klientide soov.

Bolt Food on esimene toidu tellimise platvorm, millega KFC Eestis liitub, avades rakenduses Kristiine restorani. Bolt Foodi klientidele on rakenduses ka eripakkumised.

«Taasavame Kristiine KFC ja alustame koostööd Boltiga, et pakkuda klientidele kohapealt või mobiilirakenduse vahendusel kaasa tellimiseks KFC krõbekana. Ettevalmistused ohutuse tagamiseks algasid juba eelmisel nädalal, et kindlustada klientide, töötajate kui ka kullerite turvalisus,» lisas KFC Baltimaade juhatuse liige Mauri Dorbek.

Bolt Foodist toidu tellimiseks tuleb nutitelefoni laadida Bolt Foodi rakendus. Tellimine on lihtne, tuleb valida soovitud toidupoe või restorani nimi ja sealt vastav kaup. Enne tellimuse kinnitamist näitab rakendus tellimuse hinda ja eeldatavat kojutoomise aega. Tellimuse eest maksmiseks peab sisestama rakendusse oma pangakaardi andmed. Bolt Foodi teenus toimib täielikult kontaktivabana – kullerid jätavad toidukoti kliendiga kokku lepitud kohta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles