Huawei asepresident: Euroopa vajab 5G võrke (2)

Copy
Abraham Liu
Abraham Liu Foto: Erakogu

Koroonapandeemia on tõestanud, et kiire ühenduvus loomisene töökindlaid ja usaldusväärseid 5G võrke rajades on oluline, kirjutab Huawei Euroopa asepresident Abraham Liu.

Melu ja elu on Shenzeni tänavatel taastumas. Kohalikud restoranid ja kohvikud serveerivad taas lõunat ning inimesed einestavad ja lobisevad pargipinkidel või ruttavad tööle. Liiklus on tihe ning poed on avatud, lähedalasuva hotelli ees voorivad lennujaamabussid. Tundub nagu tavaline kevadpäev 13 miljoni elanikuga suurlinnas, kuid nii see pole.

Kõik kannavad makse, inimesed lõunatavad ohutut distantsi hoides ning paljud võtavad pakitud toiduportsud endaga tööle kaasa. Autosid on tänavatel rohkem, samas kui tavaliselt pilgeni täis bussid sõidavad pooltühjalt. On pea võimatu leida parkimiskohta, sest inimesed eelistavad kindluse mõttes käia tööl isikliku autoga.

Lennujaamabussid, mis hotelli ees peatuvad, on tühjad, sest samuti on tühjad lennujaamad ja hotellid, mille vahet need sõidavad. Paljud restoranid ja kohalikud poed on endiselt suletud ega ava oma uksi ilmselt enam kunagi. Kohalike kehatemperatuuri mõõdetakse alati, kui nad sisenevad kontoritesse või ärilinnakutesse, ning külalised pole endiselt lubatud. Isegi noorpaarid, kes koos ei ela, eelistavad end siiani hoida isolatsioonis.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles