Möödunud suvel kadunud mees leiti surnuna

Postimees
Copy
Küünal
Küünal Foto: Madis Veltman

Möödunud suvel, 28. juunil kella 14.45 paiku nähti viimati 52-aastast Meinardit, kui ta kõndis jalgratas käekõrval Rapla-Juuru teel. Täna sai politsei teate, et  Uusküla külast on leitud mehe jalgratas. Peale seda leidsid maa-ala läbiotsimisel politseinikud Meinardi surnukeha. 

«Politsei sai täna õhtupoolikul teate, et tähelepanelik kodanik leidis Uusküla külast kõrgepingeliinide trassi alt jalgratta, mis võis kuuluda läinud aasta suvel kadunud 52-aastasele Meinardile,» teatas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja.

Politseinikud asusid ühes vabatahtlikuga piirkonda läbi otsima ja leidsid veidi eemalt soiselt alalt Meinardi surnukeha. 52-aastase mehe surma põhjuse selgitab kohtuarstlik ekspertiis.

Meinard lahkus oma Rapla vallas Ridaküla külas asuvast kodust 28. juuni keskpäeval, kella 12.30 paiku. Hiljem samal päeval märgati teda Rapla raudteejaama lähedal.  Kodust lahkudes olid tal jalas tumesinist värvi teksapüksid ja sinise ning punasega spordijalatsid. Meinardil oli kaasas musta värvi nahast seljakott ja ta lahkus musta värvi jalgrattal Cresent, millel olid pakiraamid ees ja taga.

Politseinikud olid suhelnud mehe naabrite ja lähedastega, et välja selgitada tema võimalik asukoht. Kontrolliti ka ümbruskonda, meditsiiniasutusi ning linnakaamerate videosalvestisi, kuid tema viibimiskohta polnud toona õnnestunud tuvastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles