Linnamäe firma nõuab Ekspressilt maine kahjustamise eest suurt kahjutasu (1)

BNS
Copy
MM Grupi suuromanik Margus Linnamäe
MM Grupi suuromanik Margus Linnamäe Foto: Konstantin Sednev

Margus Linnamäele ja Ivar Vendelinile kuuluv valdusfirma MM Grupp (MMG) kaebab vähemalt kahe miljoni euro suuruse nõudega maine kahjustamise pärast kohtusse ASi Ekspress Meedia, millele kuuluvas ajalehes ja veebiportaalis avaldati ettevõtet kahjustavat infot.

Kolmapäeval, 22. aprillil ilmus Eesti Ekspressis ja Delfis artikkel pealkirjaga «Margus Linnamäe kontserni ähvardab sundlõpetamine,» milles esitatud paljud väited ja eriti pealkirjas sisalduv info ei vasta MM Grupi esindajate sõnul tõele.

«Tegemist on pahatahtliku valetamise ja avalikkuse eksitamisega, mis on eriti taunitav praeguses kriisiolukorras. Arusaadavalt jälgivad ettevõtete koostööpartnerid praegusel ajal, kui sisenetakse osa ekspertide hinnangul suisa sajandi suurimasse majanduskriisi, meedias kirjutatut väga tähelepanelikult ja selliste valeuudiste tootmine on seda lubamatum,» ütles MM Grupi juhatuse liige Margus Kähri.

«MMG on selgelt üks Baltikumi suuremaid ja tugevamaid ärikontserne, mille väga erinevad tegevusvaldkonnad tervishoiust meelelahutuseni tagavad kontserni stabiilsuse ja tugeva finantsprofiili,» lisas Margus Linnamäe. 

Ekspress Meedia juhatuse esimees Argo Virkebau ütles ERR-ile, et kuivõrd nõuet pole reaalsuses saabunud, on praegu väga raske midagi kommenteerida.

MMG nõuab Ekspress Meedialt kohtus maine kahjustamise eest kaks miljonit eurot ning lisaks tulevikus artikli mõjul tekkivate äriliste kahjude hüvitamist.

Margus Linnamäe suurosalusega investeerimisfirmale Up Invest kuulub ka uudisteagentuur BNS ja Postimees.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles