Elu nagu (katastroofi)filmis

, reisihuviline, ilmaring.ee blogi autor
Copy
Pärle Raua ja tema kaaslase tsiklirännak sai alguse ammusest unenäost, milles ta sõitis pojale tsikliga Austraaliasse külla.
Pärle Raua ja tema kaaslase tsiklirännak sai alguse ammusest unenäost, milles ta sõitis pojale tsikliga Austraaliasse külla. Foto: Pärle Raud

Mootorratastel ümbermaailmareis tuli pausile panne ei kusagil mujal kui Californias 40 kilomeetri kaugusel Corona-nimelisest linnast.

Üks ammune unenägu sellest, kuidas sõidan mootorrattaga pojale Austraaliasse külla, pani alguse ümbermaailmareisile, mis on viinud mind ja mu kaaslast kahe tsikliga läbi Lähis-Ida ja Aasia Austraaliasse, sealt Lõuna- ja Kesk-Ameerikasse ning toonud meid nüüd Ameerika Ühendriikidesse. Lahkusime kodumaalt 2017. aasta suvel, millal tagasi jõuame, ei tea.

Sisenesime Ühendriikidesse Mehhikost ja jõudsime pärast nädalast peatust San Diegos ehk kümmekond päeva ringi sõita ja paaris kenas looduspargis käia, enne kui USAs koroonaviiruse tõttu eriolukord välja kuulutati. Kuna siinsed looduspargid on üsna metsikud ja hõlmavad teinekord tuhandeid ruutkilomeetreid, pole neis sageli telefonilevi, mistap olime enamiku ajast netita ega teadnud ilmaelust suurt midagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles