Sillamäe Maxima töötajal tuvastati koroonaviirus (1)

Brita-Maria Alas
Copy
Maxima. Foto on illustratiivne.
Maxima. Foto on illustratiivne. Foto: Sille Annuk

Sillamäel asuva Maxima kaupluse töötajal tuvastati koroonaviirus. Lisaks nakatunule saadeti ka temaga kokku puutunud kolleegid karantiini. 

Tartu ülikooli poolt teostatava üle-Eestilise juhuvalikuga testimise tulemusel selgus, et üks Sillamäe Pavlovi 1a tänava Maxima kaupluse töötaja testitulemust osutus positiivseks. Töötajal puudusid  täielikult COVID 19le iseloomulikud haigustunnused ning testimine toimus töövälisel ajal, seetõttu klientidele kaupluses ohtu ei ole ning kauplust ei suleta.

Maxima Eesti tegevjuhi Edvinas Volkase sõnul on ettevõtte jaoks oluline olla avatud koostööks meedia ja erinevate ametitega, et kliendid ja töötajad võiksid ennast Maxima poodides tunda turvaliselt. «Lähtudes Terviseameti poolt väljatöötatud käitumisjuhistest kaubandusettevõtetele ja sellest, et positiivse testitulemuse saanud inimene testiti töövälisel ajal ning tema tööl olemise ajast on möödas enam kui 72 tundi, võimaldas see teha meil otsuse kauplust klientidele mitte sulgeda. Turvalisuse suurendamiseks teostatakse täna õhtul kaupluses põhjalik pindade desinfitseerimine,» lisas Volkas.

«Selgitasime kiirelt välja ka positiivse testitulemuse andnud töötajaga lähikontaktis olnud kolleegid ning teavitasime neid võimalikust nakatumisohust ja saatsime nad 14 päevaks kodusesse karantiini,» ütles tegevjuht.

«Oleme kindlad, et meie poolt ellu viidud meetmed tõstavad veelgi turvalisust ja ohutust kaupluses, kuid suur palve ka klientidele – palume haigusnähtudega poodi ostlema mitte tulla, sest vaid üheskoos on võimalik vähendada nakatumisohtu nii töötajatel kui ka klientidel toidupoodides, mis on meile kõikidele eluks vajalik, et raske aeg üle elada,» edastas Maxima juht palve.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles