Jaanus Kriiski kolumn: doping Eesti sporditelevisioonis! (3)

Jaanus Kriisk
, kolumnist
Copy
Kas doping on ainult farmakoloogiline? Paremalt Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak ja ERRi sporditoimetuse juhataja Rivo Saarna.
Kas doping on ainult farmakoloogiline? Paremalt Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak ja ERRi sporditoimetuse juhataja Rivo Saarna. Foto: Eesti Jalgpalli Liit/Facebook/Jana Pipar

Üks miljon eurot, ja ma võin osta Eesti rahvuslikus ringhäälingus suhteliselt piiramatus mahus mingi toimetuse eetriaega. Riiklikus televisioonis, mida peetakse üleval minu, sinu ja meie kõigi maksurahast.

Uskumatu, aga täpselt niimoodi on Eesti Rahvusringhäälingu sporditoimetusega läinud. Üks miljon – ning piiramatus mahus ehk «söögi alla ja söögi peale» jalgpalli. Meeste valikmängud ja tiitlivõistlused täies mahus, Rahvuste liiga mängud, rahvuskoondise sõprusmängud, nädalavahetusi täidavad kohaliku liiga mängud. Lisaks naiste valikmängud. Täiesti arusaamatult veel U20 MMi ja U21 EMi finaalmängud. Seda kõike otseülekannetena.

Ja et meie rahvuskoondis muidu võite eriti ei naudi, antakse ERRi kaamera kaasa ka «kurrunurruvutisaartele» võiduprotsendi tõstmise kajastamiseks. «Magustoiduks» saime enne viiruskriisi peaaegu igal õhtul spordiuudistes vähemalt kolmandiku jagu jalgpalli ning enne ja pärast saadet jalgpallireklaami.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles