Diktaatori õde on Kimide dünastia tagavaraplaan (4)

Martin Kutti
, toimetaja
Copy
Põhja-Korea diktaator Kim Jong-un (vasakul) koos oma õe Kim Yo-jongiga Panmunjomi rahukülas 2018. aastal. Diktaatori kadumise järel räägitakse tema õest kui võimalikust uuest riigijuhist.
Põhja-Korea diktaator Kim Jong-un (vasakul) koos oma õe Kim Yo-jongiga Panmunjomi rahukülas 2018. aastal. Diktaatori kadumise järel räägitakse tema õest kui võimalikust uuest riigijuhist. Foto: HANDOUT/Reuters/Scanpix

Pärast Põhja-Korea diktaatori Kim Jong-uni salapärast kadumist hakkasid ringlema kuulujutud hirmuvalitseja võimalikust surmast.

Kuna usaldusväärset informatsiooni pole kinnisest riigist tulnud, tuhnitakse võimaliku võimuvaakumi hirmus järjest enam Kimide perekonna siseasjades ning otsitakse märke selle kohta, kes võiks Kimi surma korral juhtimise üle võtta.

Kümned väljaanded ja blogid on Kimi kadumise järel kirjutanud oma allikatele tuginedes tema tervislikust seisundist. Nii pole imestada, et diktaatori väidetavate tervisemurede nimekiri on pikale veninud, ulatudes pisivigastusest kuni südameoperatsiooni, ajusurma, koroonaviiruse ja raketikatsetuse käigus saadud vigastusteni.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles