Spordi lühiuudised

Postimees
Copy
Jüri Vips.
Jüri Vips. Foto: Red Bull Content Pool

«Kartsin sügisel, et mind visatakse Red Bulli akadeemiast välja,» ütles vormelisõitja Jüri Vips​, kelle karjäär Red Bullis rippus juuksekarva otsas.

Saaremaa haiglale koguti 11 000 eurot

30. aprillil toimunud heategevuslik rattasõit ümber Saaremaa lõppes edukalt ning selle puhas sõiduaeg oli kokku 10 tundi ja 15 minutit. Ratturid Mihkel Räim ja Steven Kalf, kes sõitsid Kuressaare Haigla toetuseks, jäid sooritusega rahule. Pangaülekannetega koguti haiglale ligi 11 000 eurot, annetusliinidele tehtud kõnede kogusumma selgub mai jooksul.

Ogier’ karjääri võib jätkuda

Kuuekordne autoralli maailmameister Sébas­tien Ogier andis hoogu juurde juttudele, justkui jätkaks prantslane WRC-maailmas ka pärast tänavust hooaega. Tänavusest hooajast Toyotat rooliv Ogier on pikka aega rääkinud, et 2020. aasta jääb talle päris tipus viimaseks, kuid praegu ta enam nii kindlalt sellest ei räägi. «Vastab tõele, et olen juba mõnda aega olnud avatud karjääri jätkamisele. Mitte keegi ei osanud sellist olukorda ette näha. Kui tänavune hooaeg enam ei jätku või pole tegemist korraliku ralliaastaga, on võimalik, et kihutan ka järgmisel aastal,» sõnas prantslane.

Sebastien Ogier
Sebastien Ogier Foto: Pau Barrena/afp

De Bruyne tulevik sõltub spordikohtu otsusest

Manchester City poolkaitsja Kevin De Bruyne tulevik sõltub suuresti sellest, kas City suudab UEFA määratud eurosarjade võistluskeelu vaidlustada või mitte. UEFA määras Manchester Cityle finantsreeglite rikkumise eest 2022. aastani kestva mängukeelu. Inglismaa ­klubi üritab UEFA karistust spordikohtus vaidlustada, kuid koroonaviiruse tõttu on vähetõenäoline, et see enne uue hooaja algust juhtuda võiks. Kui üldse juhtub. «Praegu ma lihtsalt ootan. Klubi on öelnud, et vaidlustab selle otsuse ning on oma edus peaaegu sada protsenti kindel. Seetõttu olen ka mina ooterežiimil. Kaks aastat ilma Euroopa jalgpallita oleks pikk aeg. Kui see oleks aasta, siis võib-olla,» jättis De Bruyne kõik võimalused avatuks.

Teivashüppajad võistlesid koduaias

Maailmarekordimees Armand Duplantis, kahekordne maailmameister Sam Kendricks ja 2012. aasta olümpiavõitja Renaud Lavillenie osalesid oma koduaedades võistlusel, kus tuli poole tunni jooksul ületada võimalikult palju kordi viiemeetrine kõrgus. Duplantis ja Lavillenie said kirja 36 katset, Kendricksi tulemuseks jäi 26 sooritust.

Klæbo murdis jälle sõrme

Norra murdmaasuusataja Johannes Høsflot Klæbo murdis teist korda sel aastal sõrme. «Mul oli ebaõnne. Proovisin uut spordiala – korvpalli,» selgitas norralane. Klæbo murdis sõrme ka tänavu veebruaris, kui lõi õnnetult löögi tugevust mõõtvast poksimasinast mööda ning tabas raudkonstruktsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles